On the road to nowhere...

Reacties

Pagina123
Babbelegoegje op 02-05-2013 16:27

Ja, dat is zeker een hoop werk. Maar om beslagen ten ijs te komen. Ik heb toch wat hoop gevestigd op die neuroloog in dat academisch ziekenhuis. Die man kun je uitleggen wat er vanaf het begin is gebeurd en die kijkt er weer anders tegenaan dan die andere figuren en kan je misschien meer vertellen over die eerste behandelingen.

Misschien een aardige man die om de patient geeft. En ja, je moet toch wat proberen om verder te komen, zo, met die andere behandelsartsen ent andarts kom je ook geen stap verder.

Succes Tien, sterkte er eerst maar weer mee en dan zeg ik maar 'laterssss.... (stuur ook ng wel een mailtje terug hoor.)

Liefs...

Babbelegoegje op 19-05-2013 04:08

Tien...al wat verbetering? Nieuws?

Wens je toch een fijn weekend, hopelijk lukt dat weer. Morgen, zondag, is het wel weer om er even uit, als het lukt. Maandag krijgen we weer nare buien.

Groetjes...

T!EN op 25-05-2013 08:59

Hoi Babbel,

Dank voor je berichtjes. Het blijft lastig, zoeken naar de juiste arts. Een neuroloog doet deze ingreep namelijk niet zelf. Beter eerst met iemand praten die ingreep ook uitvoerd om te achterhalen wat er mis is gegaan. En hopen dat deze eerlijk en onafhankelijk is. Ik krijg een verwijzing van huisarts en ondertussen maar weer de dagen zien door te komen.

Fijn weekend Babbel,

Xx T!EN.

Babbelegoegje op 27-05-2013 04:38

Duurt wel lang met die huisarts met die verwijzing...toch? Hoop, dat je niet zoveel last hebt, dat het wat beter gaat.

Groetjes..X

Babbelegoegje op 12-07-2013 04:18

Ben weer terug van weggeweest, Tien. Heb je nog iets bereikt intussen en allereerst natuurlijk, gaat het al wat beter ?

Groetjes....

Babbelegoegje op 19-03-2014 04:19

Even hier nog, Centrum, in de hoop dat je dit nog leest. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat het je goed gaat.

X

T!EN op 18-03-2015 17:18

Ach, ik vrees dat Centrum hier niet meer leest... Toch even een felicitatie van deze kant. Joe never know... Gefeliciteerd Centurm!

Weer een jaar verder... Life goes on, maar ik leef nog steeds met pijn en in onzekerheid over wat er in mijn hoofd aan de hand is. Helaas. Het ploggen oppakken zit er niet in. Toch even een groet van dez kant. En Babbel, ik wens jou voor morgen een fijne verjaardag! 

Groetjes T!EN Xx

Babbelegoegje op 19-03-2015 05:46

Ach Tien, wat lief, bedankt. Ben blij, weer iets van je te horen.Ik denk ook niet, dat Centrum meer op punt komt. Ik denk nog vaak aan je en wil je ook steeds een mailtje sturen, maar zit ik er voor, lukt het schrijven  me niet meer zo. Al een poos niet meer. Ik sla dicht. En om eerlijk te zijn, sta ik ook zo machteloos tegenover jouw pijn en vreemde nare klachten, ik weet niet hoe ik je kan helpen, wat ik moet schrijven, ik hoop alleen zo, dat het beter met je gaat. Ik kom ook nog amper op mijn eigen punt, als ik wil schrijven, sla ik meestal dicht. Hoop echt, dat dat bij mij ook weer eens terug komt. Liefs en echt weer tot hoors hoor, ik ben je echt niet vergeten, je weet hé, ik ben een buffel . ;) 

Centrum op 17-05-2015 23:43

Hartelijk dank voor de felicitaties van 2014 en 2015 en uiteraard weer retour van mijn kant!

Ik ben inderdaad weer eens komen kijken. Babbel: gewoon intikken en niet dichtslaan, maar je gevoel laten werken en dan komt de tekst vanzelf weer.

T!EN: het is balen, dat de ellende nog niet voorbij is. Ik ben helaas geen arts, want anders zou ik net zo lang zoeken, totdat ik de boosdoener te pakken had en die wegwerken! Tjonge, wat een narigheid.

Mijn gezondheid is ook niet om over naar huis te schrijven (ik ga mijzelf maar geen brieven sturen), maar dat is al langer zo en je went er in zekere mate aan. Maar ik ben er nog en word op 18 juni zo waar gepensioneerd en mag dan A.O.W. incasseren. Dan heb ik het dus toch gehaald!

Ik wens jullie het allerbeste toe. T!EN, laat je gewoon hier weer eens wat vaker zien (dat rijmt), zodat we toch nog een beetje kontakt kunnen houden, ook al valt het je misschien zwaar. Ik zal dus weer eens vaker hier kijken.

Hartelijke groeten,

Centrum.

Centrum op 08-09-2015 21:23

Ik zie, dat er geen enkele activiteit meer is, waardoor het geen zin meer voor mij heeft om hier terug te komen. Ik wens jullie het allerbeste toe in jullie verdere leven en hoop, dat het jullie zo goed mogelijk zal gaan.

Hartelijke groeten,

Centrum.

Pagina123
Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
WELKOM
op mijn WEB-PLOGJE.
Ja je leest het goed hoor.
Aangezien schrijven niet zo mijn ding is heb ik besloten te gaan Ploggen.
(photo/picture-webloggen)
Elke dag* maak ik ergens een foto van en plaats deze op mijn plogje.
Dat kan gewoon iets zijn wat ik die dag heb meegemaakt,
waar ik ben geweest, wat ik heb gezien, of soms een Raadplogje, dan staat er Raadsel bij.
 
* UPDATE: Uhmz...
Elke dag een plogje is verleden tijd.
Tenminste van een mooie foto.
Wel zal ik met enige regelmaat een
"tussendoortje" plaatsten.
Dat is een logje met een "snelle foto",
niet om de mooi,
maar om het ploggen een beetje op te krikken!
Categorieën
Laatste reacties
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl